fbpx

Systrarna från Toscana

Genre: Feelgood
Originaltitel: The Star-Crossed Sisters of Tuscany
Översättning: Sanna Östergren
Danskt band: 9789177991755
Pocket: 9789177992950
E-bok: 9789177991762
Utkommer: 2020-05-06
Utkommer i pocket: 2021-04-14

För tvåhundra år sedan lade Filomena Fontana en förbannelse över sin syster. Sedan dess har inte en enda av släkten Fontanas systrar hittat kärleken. Emilia, bagare på sin morfars deli i Brooklyn och lyckligt singel, påstår att det är ett rent sammanträffande. Lucy, Emilias kärlekstörstande kusin, tror helhjärtat på den gamla legenden. 

Emilia och Lucy blir båda lika förvånade när deras gammelmoster Poppy hör av sig med ett häpnadsväckande förslag. Om de följer med henne på en resa till Italien, lovar Poppy att hon på sin åttioårsdag ska träffa sitt livs kärlek på trappan till kyrkan i Ravello, och därmed bryta förbannelsen en gång för alla.

Bland Venedigs kanaler, Toscanas böljande kullar och Amalfikustens förtrollande byar blommar romanser upp, öden beseglas och familjehemligheter uppdagas – hemligheter som kan komma att skada släkten långt mer än en tvåhundra år gammal förbannelse.

“En makalös berättelse om släkt, vänner och äkta kärlek.” Chanel Cleeton, bästsäljande författare till Vi ses i Havanna.

Fler av Lori Nelson Spielman

Systrarna från Toscana
Lori Nelson Spielman
Danskt band, E-bok, Pocket
Öppna meny
Stäng meny