fbpx

Anna Lönnqvist

Sommaren med Ava
Anna Lönnqvist
Danskt band, E-bok, Pocket, Ljudbok

Sommaren med Ava

Genre: Feelgood
Omslag: Anders Timrén
Utgivningsdag: 
2019-05-08

Det blir en het sommar i Sunnanby.

Det sista Ava vill när hon kommer hem efter en tid utomlands är att åka upp till lilla Sunnanby, i de djupaste skogarna i norr. Den pittoreska byn där hon tillbringade sina barndomssomrar fläckas nu av minnen som hon helst vill undvika att tänka på. Men ödet vill annorlunda, och utan att hon själv riktigt förstår hur det går till så jobbar hon snart på det som förut var hennes mormors gamla café.

Axel är Sunnanbys mest attraktiva singel, men det enda i livet som betyder något för honom är dottern Ellen. Efter att ha blivit djupt sviken flera gånger har Axel ingen önskan om att inleda någon ny relation.

Cornelia äger numera Café Sunnanby, men har inte satt sin fot där sedan en fruktansvärd händelse som hela Sunnanby fortfarande skvallrar om. När caféet hotas av nedläggning tvingas hon dock dit, och det blir upptakten till en sommar som varken hon, Ava eller Axel någonsin kommer att glömma.

Sommaren med Ava är en varm och romantisk berättelse om omedelbar attraktion och kärlek, ensamhet och sorg. Det är den första i en serie kärleksromaner som utspelar sig i Sunnanby.


”Charmigt, varmt och romantiskt.” Bonniers bokklubbar

”Åh vilken underbar bok! Den höll för mina förväntningar och innehåller alla de ingredienser som jag gillar i en varm, kärleksfull feelgoodroman i sommartid. Empatiskt och sårbart som väcker känslor hos mig som läsare.” Agneta Norrgård

”Anna Lönnqvist berättar väldigt bra om hur vi lurar oss själva och varandra.” Lotta Olsson, Dagens Nyheter


Format: danskt band: 9789177990826 (slutsåld), e-bok: 9789177990918, pocket: 9789177990833, ljudbok: 9789177991663

Fler av Anna Lönnqvist

Minns oss som nu
Anna Lönnqvist
Danskt band, E-bok, Pocket, Ljudbok
Sommaren med Ava
Anna Lönnqvist
Danskt band, E-bok, Pocket, Ljudbok
Julia och Jack
Anna Lönnqvist
Danskt band, E-bok, Pocket, Ljudbok
Öppna meny
Stäng meny