fbpx

Sofia Rutbäck Eriksson

Som i ett vykort

Genre: Feelgood
Omslag: Emma Graves
Utgivningsdag: 2021-06-16

Efter en lång tids frånvaro återvänder Ida till sin vykortsliknande hemby, men där är inget som det brukade vara. Hennes förr så ordningsamma pappa, Sten, är som förbytt och den lokala besöksnäringen har blivit utkonkurrerad av ett osmakligt tomteland i tornedalska Santajärvi. En lösning på problemet är att bygga ett hotell i byn, men den charmiga entreprenören Emil håller både byn och Idas känslor på halster.

Allteftersom tiden går dras Ida längre in i kampen för att rädda det lilla samhället, samtidigt som hon till varje pris måste hjälpa sin pappa. Men hur stöttar man någon som inte ser sitt eget behov av hjälp?

Som i ett vykort är en feelgoodroman om familjerelationer och en liten bys kamp för överlevnad i den norrbottniska idyllen.


“Vilken mysig feelgoodpärla till debutbok! En bok som gav mig en varm och fin känsla, både av karaktärerna och de härliga miljöerna som beskrivs så detaljrikt. Charmig, mysig och rolig bok som bjöd på mycket feelgoodkänsla men också tunga ämnen som demens och skuldkänslor från förr. En fin läsupplevelse där mina förväntningar från början “bara” var en feelgood, men den innehöll så mycket mer.” Sandras bokinspo

“Vilken debut! En fin skildring av relationen mellan en dotter och hennes far. Så mycket mer än bara feelgood, den är allvarlig och humoristisk. Låt Sofia ta med dig på en resa!” Lollos boktips


Format: danskt band: 9789177992967, e-bok: 9789177992974, ljudbok: 9789177994305, pocket: 9789177994282

Fler av Sofia Rutbäck Eriksson

Som i ett vykort
Sofia Rutbäck Eriksson
Danskt band, E-bok, Ljudbok
Öppna meny
Stäng meny