fbpx

Sedan du försvann

Genre: Unga vuxna
Originaltitel: Since You’ve Been Gone
Översättning: Helena Stedman
Omslag: Lars Sundh
Utgivningsdag: 2017-09-08

Det var Sloane som lyckades dra Emily ur hennes blyga skal och få livet att kännas spännande. Men precis innan det som skulle bli den mest episka sommaren någonsin… försvinner Sloane!

Allt hon lämnar kvar är en Att göra-lista med tretton Sloane-aktiga uppdrag som Emily normalt aldrig skulle fått för sig att göra. Men tänk om uppdragen kan hjälpa henne att återfinna sin bästa vän?

Palla ett äpple mitt i natten?
OK, det är ju rätt enkelt.

Dansa till gryningen?
Visst. Varför inte?

Kyss en främling?
Hmmm…

Emily har nu den här (oväntade) sommaren på sig – med den (totalt oväntade) hjälpen från Frank Porter – att bocka av sakerna på Sloanes lista. Vem vet vad hon kommer att upptäcka…?

Bada naken?
Vänta lite… vadå?


”En väldigt underhållande bok med en suverän romantisk sidoberättelse och ett slut som knyter ihop trådarna på ett perfekt sätt.” Libray journal 

”Sedan du försvann är en otroligt fin och värmande sommarläsning.” I heart fantasy

”Älskade den här! Den ultimata sommarboken. Lagom mycket romans, fina vänskaper, ett mysterium att lösa med en lista med uppdrag och en lite ensam och blyg huvudkaraktär som finner sig själv och utvecklas på vägen samtidigt som hon hittar nya vänner på vägen. Så fint! Vill du ha mysig feelgood är det här boken för dig!” Bokiversum


Format: pocket: 9789188447593

Fler av Morgan Matson

Öppna meny
Stäng meny