fbpx

Shari Lapena

På andra sidan väggen

Genre: Thriller
Originaltitel: The Couple Next Door
Översättning: Lena Karlin
Omslag: Lars Sundh
Utgivningsdag: 2016-09-21

Anne och Marco Conti är ett par som tycks ha allt: ett kärleksfullt förhållande, ett vackert hem och en underbar bebis, Cora.
Nu säger deras granne att hon inte vill ha med deras sex månader gamla dotter på sin middagsbjudning. Inget personligt, hon står bara inte ut med gråten. Marco säger att det är okej. De bor ju trots allt bara i huset bredvid. De kommer att ha babyalarmet med sig och turas om att gå hem en gång i halvtimmen.

När Anne tittade till Cora för bara en stund sedan sov barnet djupt. Men nu, efter att hon rusat upp för trapporna i deras dödligt tysta hus, besannas hennes djupaste rädsla. Cora är borta!
Anne och Marco har aldrig tidigare behövt ringa polisen. Men nu är polisen i deras hem, i deras liv. Och vem vet vad de kommer att upptäcka där?

På andra sidan väggen är en psykologisk thriller som håller läsaren i ett järngrepp fram till sista sidan. En roman om svek, manipulation och dubbelspel – och om vad människor är kapabla till när de pressas till bristningsgränsen.


”Ett intressant kammarspel med många vändningar, en av många efterföljare till Gone girl.” Lotta Olsson, DN

”En knivskarp och minutiöst konstruerad thriller som dröjer sig kvar i medvetandet långt efter sista sidan.” Harlan Coben

”Jag läste den här romanen i ett svep, fullkomligt uppslukad av historien. Spänningen är suveränt uppbyggd och skoningslös!” Sue Grafton


Format: inbunden: 9789188447005 (slutsåld), e-bok: 9789188447012, storpocket: 9789188447241 (slutsåld)

Fler av Shari Lapena

En främling i mitt hus
Shari Lapena
Inbundet, E-bok, Pocket, Ljudbok
På andra sidan väggen
Shari Lapena
Inbunden, E-bok, Storpocket
Öppna meny
Stäng meny