fbpx

Mikaela Laurén

Nere för räkning
Mikaela Laurén
Inbunden, E-bok, Ljudbok

Nere för räkning

Genre: Biografi
Omslag: Paolo Sangregorio
Utgivningsdag: 2023-09-13

Det är en regnvåt söndagskväll i februari när Mikaelas tillvaro krossas. Hon häktas för dopningsbrott och döms till 14 månaders fängelse.

Mikaela Laurén, svensk simnings stora framtidshopp, som lyckats ta 16 individuella SM-guld, satt tre svenska rekord och drömt om OS-deltagande, är plötsligt någon som ingen vill kännas vid. Hennes bästa vän vänder henne ryggen. I häktet tappar Mikaela livslusten och skammen får henne att vilja begå självmord.

Men tack vare en klok plit, familjen, terapi och en rejäl portion jävlar anamma hittar Mikaela tillbaka till livslusten. I fängelset bestämmer hon sig för att bli en ny människa, tränar för maraton, utbildar sig och skaffar vänner för livet.

31 år gammal bestämmer hon sig för att bli proffsboxare och använder all sin berömda drivkraft i boxningsringen. Idag har hon blivit någon man talar om i boxningssammanhang. Hon har slutat skämmas. Tar den plats hon förtjänar och tar inte längre någon skit. Framför allt är hon stolt över den hon är, även om vägen dit har varit lång.


Format: inbunden: 9789177995760, e-bok: 9789177996293, ljudbok: 9789177996422

Fler av Mikaela Laurén

Nere för räkning
Mikaela Laurén
Inbunden, E-bok, Ljudbok
Öppna meny
Stäng meny