fbpx

När det värsta händer

Genre: Memoarer och biografier
Omslag: Paolo Sangregorio
Utgivningsdag: 2021-01-23
Utkommer i pocket: 2021-11-17

Jag sitter längst ut på en stol intill din säng och håller dina händer i mina. Alldeles nyss har jag kysst dig på kinden för sista gången och viskat ”Hej då, älskling. Du är fri att gå.” Du ligger så fridfullt på sidan, vänd mot mig. Jag vill stryka dig ömt över kinden, men förstår intuitivt att jag ska låta bli. Vi är så nära i denna stund, och ändå vet jag att jag måste låta dig gå.

Den 23 januari 2019 dör Kristinas älskade Gösta oväntat och mitt i livet. I den här boken skildrar hon det första året utan Gösta, från chock, nattsvart förtvivlan och panikångest, till hopp om en framtid där hon kan stå ut med det tomrum som hennes hjärta för alltid kommer att rymma.

När det värsta händer är en gripande livsberättelse som önskar öka förståelsen för hur sorg kan se ut och skänka tröst och hopp till människor i sorg. Den vänder sig till dem som förlorat någon och till alla som är intresserade av existentiella frågor och öppna för livets andliga dimension. Boken skildrar en kärlek så stark att den når bortom tid och rum och berättar om förunderliga och konkreta upplevelser av att livet och kärleken består även efter döden, om än i ny form.


”En fin, personlig och kärleksfull skildring av hur sorg kan se ut.” Tara

”Jag rörs personligen av orden hon skriver, händelserna hon skildrar, varsamheten hon skildrar livet med. Kristina Aspemo har förmågan att skriva hudnära och personligt, men låter det mest privata vara. Och jag tänker att denna bok är viktig för de allra flesta.” Charlotte Cronquist, författare och coach


Format: inbunden: 9789177992554, e-bok: 9789177992561, pocket: 9789177993698

Fler av Kristina Aspemo

När det värsta händer
Kristina Aspemo
Inbunden, E-bok, Pocket
Öppna meny
Stäng meny