fbpx

Stefan Stridh

Ljuset under ytan
Stefan Stridh
Inbunden, E-bok, Pocket, Ljudbok

Ljuset under ytan

Genre: Thriller
Omslag: Niklas Lindblad
Utgivningsdag: 2019-11-12

För fem år sedan var Hanna Mårlind världsmästare i simhopp. Idag är hon bara ytterligare en ensamstående småbarnsmamma med dåligt samvete och sargad självbild. Ingen jagar henne längre utom kronofogden. Men när Hanna vaknar upp den här natten ska allting förändras. En främling har tagit sig in i hennes lägenhet. Någonstans i mörkret väntar han på henne, och mardrömmen har bara börjat.

Varenda utryckning som John Haeger kastar sig in i verkar sluta i katastrof. Förmodligen borde han ignorera larmet som går ut över polisradion, men snart är John indragen i ett fall som trotsar allt förstånd. Gamla, ostraffade människor försöker mörda en före detta elitidrottare. Alla tycks sakna koppling till offret och flera av dem pratar förvirrat om en och samma sak: Om guden med det brinnande ansiktet.


”Trasiga människor, beckmörker och olidlig spänning – extra allt, vilken käftsmällsdebut!.” Carin Gerhardsen

”Som en skogspromenad i nattsvart mörker; fylld av vassa snår och vindlande små avkrokar. Atmosfären är skrämmande och samtidigt fascinerande … Berättelsen om Hanna Mårlind och de såriga relationerna till hennes närmaste liknar inga andra böcker inom genren och det är just den uppfriskande känslan av nytänkande som gör att Ljuset under ytan sticker ut och lämnar avtryck. En mycket spännande debut, i dubbel bemärkelse!” Johannas deckarhör


Format: inbunden: 9789177990765, e-bok: 9789177990772, pocket: 9789177991939, ljudbok: 9789177992165

Fler av Stefan Stridh

Ljuset under ytan
Stefan Stridh
Inbunden, E-bok, Pocket, Ljudbok
Öppna meny
Stäng meny