fbpx

Julmysteriet på Smögen

Genre: Barn 9-12 år
Omslag: Anders Timrén
Utgivningsdag: 2021-10-20

Stella och John är tillbaka på Smögen för att fira jul med sina familjer. Jullovet har börjat och för första gången på många år är ön täckt av snö och is. Stella tar med John på uppdraget att julpynta sjöboden, men det visar sig att Smögenhamnen inte ligger så tyst och stilla som de trott.  Varför lämnar någon en svart sopsäck bakom en av sjöbodarna och samtidigt spanar omkring sig som om de är oroliga att någon ska se? 

Hushållerskan Hanna får ett mystiskt julbrev som hon gömmer för familjen, men Stella har sett att avsändaren har samma efternamn som Hanna. Har hushållerskan gamla släktingar som hon aldrig har berättat om och varför är brevet så hemligt?

Jakten på Sankt Annas försvunna skatt från i somras fortsätter. När John ber Stella följa med ut på isen som sträcker sig ända ut till Hållö, tvekar hon först. Men John vill borra hål ute vid Pengeskär och testa hennes magnet igen. Håller isen för magnetfiske? Och hur skulle pappa Reginald reagera om han visste vad de höll på med?


”En mysig och spännande fortsättning på äventyret med Stella och John. Man får en stor portion av detektivanda med en otroligt stor portion jul i fantastiska Smögen.” npboktips


Format: kartonnage: 9789177993605, e-bok: 9789177993612

Fler av Anna Ihrén

Guldstaden
Anna Ihrén
Inbunden, E-bok
Julmysteriet på Smögen
Anna Ihrén
Kartonnage, E-bok, Ljudbok
Mästaren
Anna Ihrén
Inbunden, E-bok, Pocket
Maskmakaren
Anna Ihrén
Pocket, E-bok
Öppna meny
Stäng meny