fbpx

Anna Lönnqvist

Julia och Jack
Anna Lönnqvist
Danskt band, E-bok, Pocket, Ljudbok

Julia och Jack

Genre: Feelgood
Omslag: Emma Graves
Utgivningsdag: 2018-06-07

Allt börjar med den där weekenden i New York. Äntligen ska Julia få tid tillsammans med sin stora kärlek, som hon annars bara träffar under stulna ögonblick i sin lägenhet. Men när de stöter ihop med Julias expojkvän Jack blir inget som planerat. Av bara farten ger Julia sken av att hon och Rickard lever ett helt annat liv än de gör. Det som de en dag ska leva. Något som får större konsekvenser än hon kan ana.

Samtidigt får Julias syster ett brev vars innehåll hon inte tänker avslöja för någon, allra minst Julia. Men när Julia gör en besynnerlig upptäckt blir det allt svårare för hennes syster att hålla tyst om den familjehemlighet som riskerar att förstöra allt. Julia inser i sin tur att hon inte längre kan ducka för de stora frågorna. Vill hon verkligen ha den framtid hon trott? Finns det några känslor kvar mellan henne och Jack? Och vem var det egentligen som krossade vems hjärta den där gången?

Julia och Jack är en kärlekshistoria om när livet vänds upp och ner och kolliderar med drömmarna. Om hur väl bevarade hemligheter och lögner kan skapa missförstånd och djupa sår som verkar omöjliga att övervinna.


”Julia och Jack är boken jag hade velat skriva – suveränt skickligt romanbygge! Som sommarens premiäråk i berg och dalbanan – pirr, fasa, njutning, skämskudde, andlöshet och äkta kärlek!” Lina Forss

”Jag älskade den här boken! En välskriven och fin feelgoodroman med en snyggt uppbyggd story. Jag rekommenderar den starkt! Betyg 5/5.” Jennys bokhylla

”En underbar kärleksroman.” Books by Marie


Format: danskt band: 9789177990024, e-bok: 9789177990031, pocket: 9789177990710, ljudbok: 9789177990857

Fler av Anna Lönnqvist

Minns oss som nu
Anna Lönnqvist
Danskt band, E-bok, Pocket, Ljudbok
Sommaren med Ava
Anna Lönnqvist
Danskt band, E-bok, Pocket, Ljudbok
Julia och Jack
Anna Lönnqvist
Danskt band, E-bok, Pocket, Ljudbok
Öppna meny
Stäng meny