fbpx

Healthy Happy Living – 10 veckor till en hållbar och hälsosam livsstil

Genre: Hälsa och livsstil
Omslag: Paolo Sangregorio
Utgivningsdag: 2019-12-17

Det tar bara 66 dagar att förändra ett beteende och det bästa är att­ du kan börja redan idag!

Är du en av dem som lever ett aktivt liv med högt tempo? Vill du egentligen leva mer hälsosamt, men vet inte riktigt var du ska börja? Då är det här boken för dig! Här får du handfasta råd och tips för hur du ska komma igång. Metoden bygger på ett tioveckorsprogram där du fokuserar på fyra delar av ditt liv, en del i taget:

  • mindfulness
  • mat
  • motion
  • mental träning

Förändringarna är inte alltför stora. De handlar främst om att lägga till nya goda vanor. Efter tio veckor kommer du att uppleva stora förändringar i ditt liv: mindre stress, bättre hälsa, bättre självkänsla och högre självtillit. Med hjälp av hälsosamma vanor och verktyg bygger du en ny, stabil grund att stå på.

Livet är ett äventyr här har du nycklarna som gör dig stark, harmonisk och ger kroppen all näring den behöver. Och du kan enkelt dela med dig av alla goda vanor till dem du bryr dig om. Lär dig att leva livet och njuta fullt ut av allt vackert och fantastiskt som finns runtomkring dig!


”Inspirerande, tänkvärd & intressant! Betyg 4 av 5.” Jennies boklista

”En helt underbar bok. Nu har jag läst hela igen och laddar inför ett hälsosamt och hållbart 2021. En perfekt nyårspresent till dig själv eller någon du älskar.” Brijreads


Format: kartonnage: 9789177991205, e-bok: 9789177991212

Fler av Annika Kvist

Öppna meny
Stäng meny