fbpx

Malin Letser

Ett bloss i Barcelona
Malin Letser
Inbunden, E-bok, Pocket, Ljudbok

Ett bloss i Barcelona

Genre: Skönlitteratur
Omslag: Emma Graves
Utgivningsdag: 2022-10-19

Om några timmar lyfter planet till Barcelona och Lydia kommer att sitta vid en fönsterplats, ensam med en stark gin och tonic i handen. Ett hej då-brev väntar på hennes mans skrivbord och deras dotter är överlämnad till sin farmor. Från och med nu ska Lydia lägga noll procent energi på att vara till lags och hundra procent energi på att söka efter sin förlorade lust. Hon vet att det hon gör är oförlåtligt men alternativet vore ännu värre. Hon måste resa bort för att någonsin kunna hitta hem.

När Philip kommer hem till lägenheten i Vasastan och förstår att Lydia har stuckit vänds tillvaron upp och ner. Hur kan hans fru bara lämna honom utan förvarning? Men framför allt, hur kan en mamma lämna sin nyfödda dotter? En resa för att förstå varför Lydia har försvunnit tar sin början och till slut ser Philip ingen annan utväg än att följa i hennes fotspår.

Ett bloss i Barcelona är en roman om relationer, förväntningar, lust och om att tappa bort sig totalt för att kunna hitta rätt.


”Det är uppfriskande att författaren står på Lydias sida, från det tabubelagda första kapitlet när hon går sin väg, till det rätt otippade slutet. En mycket läsvärd bok!” Sandra Sandström, Litteraturmagazinet

”Jag gillar personporträtten, de är exceptionellt bra.” Titti Schultz, SVT Go’kväll

”En kärlekshistoria med en okonventionell upplösning och ett utgångsläge i det som är tabu.” Sara Dahlgren, BTJ

”Jag nominerar den här till en av de mest insiktsfulla, omtumlande och känslosamma romaner jag läst i år!” Kustboktanten


Format: Inbunden: 9789177994923, e-bok: 9789177995173, ljudbok: 9789177995753, pocket: 9789177995821

Fler av Malin Letser

Ett bloss i Barcelona
Malin Letser
Inbunden, E-bok, Pocket, Ljudbok
Brevet till Alice
Malin Letser
Inbunden, E-bok, Pocket, Ljudbok
Öppna meny
Stäng meny