fbpx

Gill Paul

En annan kvinnas man
Gill Paul
Inbunden, E-bok, Pocket, Ljudbok

En annan kvinnas man

Genre: Skönlitteratur
Originaltitel: Another Woman’s Husband
Översättning: Annika Sundberg
Omslag: Rasmus Pettersson
Utgivningsdag: 2019-07-10

Året är 1911 och femtonåriga Mary Kirk och Wallis Simpson träffas på ett sommarläger. Mary blir med ens fängslad av den vilda, ogenerade och självsäkra Wallis, som även har en speciell dragningskraft på pojkarna. Deras möte blir början på en lång vänskap som övervinner både tid och rum, även när det börjar florera skandalösa rykten om Wallis och prinsen av Wales. Men när Marys lojalitet till Wallis ifrågasätts börjar deras relation att knaka i fogarna.

I Paris 1997, sitter Rachel och hennes fästman i en taxi när bilen framför dem plötsligt kraschar. Chocken blir stor när de får veta att prinsessan Diana befann sig i bilen. Rachel kan inte släppa Dianas död och hennes intresse växer när hon får reda på att Diana besökte Wallis, hertiginnan av Windsor, sista bostad bara timmar före kraschen.

Upptäckten av en sedan länge bortglömd koppling till Wallis Simpson leder Rachel till sanningen bakom en skandal som skakade hela världen.


”Perfekt. Fantastisk läsning.” The Sun

”En roman som är omöjlig att lägga ifrån sig, om två kvinnor som är omöjliga att glömma.” Hazel Gaynor, författare till Fyrväktarens dotter

”En helt underbar, intressant och spännande berättelse om gripande livsöden.” Mellsageek


Format: inbunden: 9789177990949, e-bok: 9789177990956, pocket: 9789177991892, ljudbok: 9789177996095

Fler av Gill Paul

En annan kvinnas man
Gill Paul
Inbunden, E-bok, Pocket, Ljudbok
Tsarens dotter
Gill Paul
Inbunden, E-bok, Pocket
Öppna meny
Stäng meny