fbpx

Brutna ben och brustna hjärtan – en alldeles omöjlig jul

Genre: Feelgood
Omslag: Pär Wickholm
Utgivningsdag: 2018-10-03

Ingenting går riktigt Lisbeths väg i livet. Hon tycker visserligen om sitt lilla hus vid havet och trivs som lärare i Frillesås. Dessutom är hon singel, vilket trots allt är bättre än att vara olyckligt kär.

Men veckorna före jul blir allt bara värre. Skolans rektor vill peta henne från idrottstimmarna och anställa en manlig alpin mästare. Gamle pojkvännen dyker upp och är trött på sin glamorösa flickvän. Lisbeths syster vill föda fjärde barnet hemma till makens fasa och bästa vännens dotter får problem med polisen. När sedan köket måste rivas upp är olyckan fullständig och till råga på allt ska släktens stora julbord serveras redan klockan elva.

Brutna ben och brustna hjärtan – en alldeles omöjlig jul är en rolig och varm berättelse om förväntningar på oss själva och andra. Om ensamhet och vänskap, om vita och svarta lögner. Om ovanliga knep för att få det man vill ha och om att kanske hitta kärleken men framför allt sig själv – även när det lackar mot jul.


”En riktigt varm svensk julfeelgood. En jättemysig och underbart ’vanlig’ historia med hög igenkänningsfaktor. En alldeles utmärkt uppladdning inför julfirandet.” Josefines bokresor

“Rolig, galen och underbart underhållande med allvarliga undertoner.” Kaisajo

“Det är massor av värme och kärlek, den är väldigt mysig och får mig att känna mig sådär fånigt lycklig som bara en feelgood kan. Och som extra bonus har den en del dråpliga scener som får mig att småfnissa.” Boktanten


Format: inbunden: 9789177990246 (slutsåld), e-bok: 9789177990338, pocket: 9789177991236

Fler av Maria Ernestam

Öppna meny
Stäng meny