fbpx

Siri Helle

Bränn alla broar

Genre: Feelgood
Omslag: Anders Timrén
Utgivningsdag: 2018-01-19

Utåt sett har Liv Björk det perfekta livet. Hon har ett välbetalt finansjobb, gör avundsvärda uppdateringar på Instagram och dricker hälsosmoothies till frukost. Så varför är hon så olycklig? I tonåren skrev hon ett brev till sig själv, som hon skulle läsa om hon någon gång övervägde att ta sitt liv. I brevet finns en uppmaning att ge livet en sista chans, spendera alla pengar och göra det där hon drömt om men aldrig vågat.
Liv bestämmer sig för att ge det tre månader. När hon träffar den idealistiska gatukonstnären Sanna öppnar sig plötsligt en värld av nya möjligheter samtidigt som det utsatta dödsdatumet kommer allt närmare.

Bränn alla broar är en roman som tar upp var tids svåra frågor med bade allvar och livsbejakande humor. Om framgångsideal, hälsohets och hur vi egentligen mår bakom våra polerade profiler. En rapp uppgörelse med frågan som ständigt gäckar oss: Hur tusan blir jag lycklig?


”Vilken debut! Värme, svärta och en stor portion humor.” Camilla Davidsson, författare

”Fantastisk, underhållande & stark!” Jennies Boklista 

”Bränn alla broar är en riktig liten pärla för den som gillar samtida romaner och jag är imponerad över hur Siri Helle hanterar berättarkonsten och de ämnen hon tar sig an.” Johannas deckarhörna


Format: inbunden: 9789188447753, e-bok 9789188447760, pocket: 9789177990383

Fler av Siri Helle

Bränn alla broar
Siri Helle
Inbunden, E-bok, Pocket
Öppna meny
Stäng meny