Jag ska klara det här – nu som ljudbok
1 juni, 2023

Våren 2020 drabbades Katarina Mannheimer Ahlström av en elakartad tumör i sitt vänstra bröst. I boken Jag ska klara det här delar Katarina, som är bland annat är meditationsledare och hypnosterapeut, med sig av de metoder hon använde för att aktivt hjälpa till i sin egen läkning. Nu kommer Jag ska klara det här som ljudbok, inläst av Katarina själv. 

Jag ska klara det här är en bok om din egen resa genom en bröstcancerdiagnos, vilka tror du främst behöver läsa och lyssna på den här boken?
– Boken handlar om att leda sig själv på ett kärleksfullt sätt när tillvaron gungar. I mitt fall handlade det om  bröstcancer men den kan med fördel läsas av alla som är nyfikna på tankens kraft, läkande kost, meditation och annat som kan hjälpa i tider av kris. Dessutom är det ju en ganska spännande berättelse. 

 Den tryckta boken gavs ut i höstas, vad har du fått för reaktioner från läsare?
– Jag har fått så många fina reaktioner! En av de starkaste kommentarerna var av en kvinna som köpte min bok i samband med sin egen bröstcancerdiagnos. Hon sade ”Av allt det stöd jag fått under resans gång har din bok varit det allra viktigaste! Jag har gått tillbaka till den gång på gång under resans gång. Den har varit min bibel”. Andra har sagt att det är en bok som alla borde läsa, för den handlar om vikten av att älska sig själv och om hur vi kan påverka våra liv med hjälp av tankens kraft och vår attityd. 

Katarina Mannheimer Ahlström har själv läst in sin bok Jag ska klara det här.

Du har läst in ljudboken själv, hur kändes det?
– Det kändes jättebra! Boken innehåller ju dessutom några av mina meditationer så då var det extra lämpligt att jag läste in den själv.