”Du behöver inte vara ett drinkproffs för att lyckas”
29 augusti, 2022

Bella Porcile är den innovativa stjärnbartendern som har naturen som skafferi. Hon skapar utsökt goda och vackra drinkar med smak av skogar och ängar. Nu kommer hennes bok Vilda drinkar.

– Det var mina vänner och bargäster som uppmanade mig att göra en cocktailbok och jag gillade idén. Vilda drinkar vänder sig till alla som är intresserade av att skapa någonting själva. Som gillar att göra drinkar men också att vara ute i naturen. Det är enkla recept, du behöver inte alls vara ett drinkproffs för att lyckas, säger Bella Porcile.

Boken Vilda drinkar.Vilda drinkar får du lära dig hur du med naturen som skafferi kan skapa både välgörande, förföriskt vackra och utsökt goda drinkar. Du får dessutom grundläggande kunskaper i växtlära och om allemansrätten – vilka växter du får plocka fritt i naturen, vilka som är ätbara, hur du kan ta tillvara på alla delar av en växt och vilka unika egenskaper de har.