Lär dig skriva feelgood!
21 mars, 2022

En ny bok som släpps den 23 mars uppfyller många feelgood-läsares dröm: att själva försöka skriva en roman full av värme, kärlek och humor.

SKRIV feelgood! ger de två etablerade genreförfattarna Jenny Fagerlund och Caroline Säfstrand handfasta råd, verktyg och skrivtips.

– Vi ville dela med oss av våra egna författarresor, säger Jenny Fagerlund. Den här boken bjuder på inspiration i form av intervjuer med andra författare, peppande citat och smarta knep att använda sig av under skrivprocessen.

– Jag har lärt mig otroligt mycket under mina år som författare och att få dela med sig av de guldkornen känns väldigt roligt, instämmer Caroline Säfstrand. Med den här boken vill vi inte bara ge skrivverktyg, utan också inspiration och mod – det behöver man för att uppfylla skrivdrömmen.

Verktygen i boken varvas med det där lilla extra som kan behövas när man har svårt att komma på idéer, fastnar halvvägs med manus, tvivlar på den egna förmågan eller inte hittar tid att skriva. Här får läsaren motivation att komma över trösklarna och ta sig hela vägen i mål.

– Det är väldigt roligt att få ge ut denna unika skrivguide av två så erfarna feelgood-författare, säger förläggare Louise Bäckelin. Feelgood är en av våra mest omtyckta och bästsäljande genrer. Nu kan läsarna själva satsa på att göra verklighet av sina skrivardrömmar.

SKRIV feelgood! utkommer den 23 mars 2022. För mer information, pressbilder, intervjubokningar med mera, kontakta press@lbforlag.se.

Författarna Jenny Fagerlund (t v) och Caroline Säfstrand.