Kajsa Ingemarsson ger ut ny roman på LB Förlag
21 april, 2020

Vi är väldigt stolta och glada över att vi i november ger ut Kajsa Ingemarssons nya roman Att landa som en trana. Med den tar hon ytterligare ett steg som författare.

”Alla mina böcker har en gemensam nämnare oavsett om jag skriver fakta eller fiktion”, säger Kajsa. ”De handlar om människans potential och förmåga till utveckling. Att landa som en trana är en bok jag arbetat med i många år och det känns så spännande att den nu ska ges ut i samarbete med LB Förlag. Jag hoppas den kommer nå ut brett och bli en vägvisare för många i en orolig tid.”

”Jag hade förmånen att arbeta med Kajsa redan när Små citroner gula kom ut och har följt hennes författarskap genom åren. För mig är det en dröm att få ge ut Att landa som en trana”, säger Louise Bäckelin, VD på LB Förlag.

Kajsa Ingemarsson debuterade som författare 2002 och har sedan dess hyllats av såväl läsare som kritiker för sina utvecklingsromaner om relationer och meningen med livet. 2013 inledde hon en ny inriktning på sitt skrivande med den banbrytande faktatrilogin Hjärtats väg om människans dolda potential, och hon är numera en uppskattad inspiratör inom områdena personlig utveckling, självkännedom och mystik.

Läs mer på: Boktugg.se.