Äntligen släpps Malin Letsers debutroman ”Brevet till Alice”!
22 januari, 2019

Malin Letsers omtalade debutroman ”Brevet till Alice” släpps äntligen den 23 januari. Det är en hisnande rolig och djupt vemodig berättelse om mod, rädsla, längtan och vänskap som ni inte får missa!

Vi ställde två snabba frågor till Malin om debuten:

Hur känns det att göra debut? 
–  Att få ge ut en bok har varit en dröm så länge jag kan minnas och även om jag hela tiden har trott på min berättelse har jag varit medveten om hur svårt det är att bli utgiven. Därför känns det helt overkligt och alldeles, alldeles underbart!

Var hämtade du inspiration till att skriva boken?
–  Inspirationen finns i alla små ögonblick varje dag, i allt som sägs och i allt som inte sägs. I alla skratt, samtal och i sättet vi ser på varandra. Jag älskar vardagen och allt den ger. Det svåra för mig har varit att hitta tid till att skriva. Därför har jag unnat mig själv att åka på en skrivresa varje år under flera års tid. På så sätt har jag fått tid till att ta tillvara all inspiration. 

Boken finns att köpa både i bokhandlar och på nätet.