Ni har väl inte missat Hillevi Wahl
7 februari, 2018

LBs fantastiska författare, Hillevi Wahl, som skrivit boken Äg  ditt liv – så får du mer tid, kraft och glädje, har en gedigen föreläsningsturné. Kolla in schema för turnén här

Äg ditt liv – så får du mer tid, kraft och glädje.
Kommer du ihåg vem du var innan du blev allt det där som andra sa att du borde vara? Det är så lätt att tappa bort sig själv i en värld full av sociala medier och förväntningar. Genom att förenkla våra liv kan vi hitta tillbaka till oss själva och våra inre superkrafter. Dessutom får vi tid över till att göra det vi verkligen längtar efter och tycker är viktigt.
Genom sin smittande energi, starka engagemang och retoriska skicklighet blir Hillevi en fantastisk föreläsare. En sådan man gärna vill lyssna på – igen och igen. Hon berör sannerligen på djupet, men blir aldrig kletig eller sentimental. Tvärtom så ligger humorn ständigt nära till hands. Hillevis berättarstil är medryckande och gör budskapet påfallande lätt att ta till sig. Hon är helt enkelt en briljant talare.