fbpx

Urbant kaos – så klarar du kriser i det moderna samhället

Genre: Krisberedskap
Omslag: Jonas Lindén
Utgivningsdag: 2023-09-20

Inte sedan oljekrisen på 1970-talet har bristen på energi varit lika stor som idag, inte bara i Sverige utan i hela Europa. Dessutom präglas vardagen av stigande elpriser, hög inflation, bristande lagerhållning och bolåneräntor som påminner om dem på 80-talet. Krig i Europa, rustande arméer och maktgalna män. Det är inte utan orsak som vi är oroliga. 

Hur ska vi egentligen tänka för att inte känna oss uppgivna när snudd på allt vi gör är beroende av någon annan? Hur blir vi kvitt känslan av att vara fast i en struktur där vi inte kan påverka mycket mer än vår egen beredskap? 

Urbant kaos – så klarar du kriser i det moderna samhället är en handbok som hjälper oss att tänka förebyggande och välja rätt i en snabbt skiftande vardag. Det är hög tid att preppa smart och rusta för en osäker värld, där falska rykten och medvetna påverkansoperationer initieras för att förändra vår trygghet och sätt att tänka. Vi bör säkerställa tillgången till rent vatten, fylla skafferiet och planera för hur vi håller värmen i en krissituation. Vi behöver förbereda oss på olika scenarion långt innan de händer på riktigt. Så här gör du.


Format: inbunden: 9789177996118, e-bok: 9789177996309

Fler av Niklas Kämpargård

Öppna meny
Stäng meny