fbpx

Karolina Schützer

Under stjärnorna i Paris

Genre: Feelgood
Omslag: Kristin Lidström
Utgivningsdag: 2023-01-18

Tv-reportern Sophia har satsat allt på karriären. När tjänsten som utrikeskorrespondent i Kairo blir vakant vet hon att jobbet är hennes. Nyskild och fast besluten om att lämna gråa Stockholm bakom sig hyr hon ut sin lägenhet innan hon ens är säker på att hon fått arbetet.

Inför drygt en miljon tittare i direktsänd tv tvingas hon hantera beskedet att drömjobbet gått till en kollega. Strax därefter dör Sophias älskade mormor och det visar sig att hon lämnat efter sig en förfallen bar i Paris. Motvilligt åker Sophia ner till Paris för att snabbt sälja baren.

På plats möter hon en rad personer som tvingar henne att ifrågasätta sina livsval och drömmar. Vad vill hon egentligen med sitt liv och för vems skull? Den gamle mannen Louis, som sköter om baren, beter sig märkligt och tycks veta mer om mormoderns förflutna än han erkänner. Och den strikta advokaten Tristan, som ska hjälpa Sophia att sälja baren, är han bara arrogant och dryg eller döljer sig något mer under ytan?


”Underhållande med intensiv Pariskänsla som doftar Gauloises, nybakad baguette och äppelpaj.” Eva Åström, Expressen Söndag

”Här finns personer och miljöer som gör avtryck. Författaren har lyckats fånga en doft av Frankrike. Maria Näslund, Göteborgs-Posten

”En riktig bladvändare.” Åsa Oxenmyr, BTJ


Format: Inbunden: 9789177995425, e-bok: 9789177995432, ljudbok: 9789177995654, pocket: 9789177996170

Fler av Karolina Schützer

Snöfall över Paris
Karolina Schützer
Inbunden, E-bok, Ljudbok
Under stjärnorna i Paris
Karolina Schützer
Inbunden, E-bok, Ljudbok, Pocket
Öppna meny
Stäng meny