fbpx

Jenny Clevström

Trubbel i musteriet

Genre: Feelgood
Omslag: Emma Graves
Utgivningsdag: 2022-09-14

Äntligen är det dags för höstbröllop på Äppelgården. Till festen återvänder Franks dotter Claudia och hennes son Luca. Pommies och Franks smekmånad får dock vänta, för hösten på deras nystartade handelsträdgård är intensiv. Deras gode vän Carl Styrud, ägare till det ansedda familjeföretaget Styruds musteri är bekymrad. Elaka rykten sprids i sociala medier om att företaget använder utländsk besprutad frukt och problemen eskalerar snabbt. Pommie och Frank gör allt för att hjälpa sin vän trots att de har mycket annat att stå i.

Från ingenstans dyker Pommies pappa upp, efter trettiofem års frånvaro, vilket slungar Pommie och systern Rosa in i en värld av motstridiga känslor. Det brittiska företaget som investerat i Franks och Carls näringslösning kommer med oväntat påstridiga krav.

Mellan Claudia och Vojtek spirar romansen. Men Vojtek tampas fortfarande med demoner kring minnet av dotterns död. Pommie får snart svårare familjefrågor att ta ställning till än om hon ska träffa sin pappa, och hur ska hon övertyga Frank om att missade dater bara är en följd av de omvälvande händelserna runtomkring dem? När höst går mot vinter på Äppelgården har livet tagit en ny riktning där stora hemligheter har avslöjats och nya familjeband skapats.

Format: Danskt band: 9789177994893, e-bok: 9789177995128, ljudbok: 9789177995111

Fler av Jenny Clevström

Trubbel i musteriet
Jenny Clevström
Danskt band, E-bok, Ljudbok
Kirskålsgrannar
Jenny Clevström
Danskt band, E-bok, Ljudbok
Öppna meny
Stäng meny