fbpx

Sveriges roligaste barn
Kartonnage, E-bok

Sveriges roligaste barn

Genre: Humor
Omslag: 
Utgivningsdag: 2023-10-18

År 2020, bara någon månad innan pandemins utbrott, startade Sebastian Widman Instagramkontot Sveriges roligaste barn. Något som aldrig skulle ha hänt om det inte var för hans egna barns lustiga gömställen under leken kurragömma. Han kunde snabbt finna dem bakom en genomskinlig gardin, hopkurade under badrumsmattan eller sittande i ett hörn med händerna för ögonen. Sebastian fotade barnen och publicerade bilderna på sitt privata Instagramkonto. Gilla-markeringarna strömmade in och han insåg att det måste finnas tusentals bilder och videor på barn och deras roliga upptåg i föräldrars mobiltelefoner. Det gjorde det.

Kontot Sveriges roligaste barn gjorde snabbt succé. Det har idag över 20 000 inskickade bidrag och får närmare en miljon följare, inte bara i Sverige utan över hela världen, att skratta hejdlöst åt de tokigheter som våra små ställer till med.

I den här boken har han samlat några av de absolut roligaste bilderna han fått skickade till sig, av vilka en stor del aldrig tidigare har publicerats.


Format: kartonnage: 9789177996354, e-bok: 9789177996385

Öppna meny
Stäng meny