fbpx

Fredrik P Winter

Olycksfåglar
Fredrik P Winter
Inbunden, E-bok, Pocket, Ljudbok

Olycksfåglar

Genre: Thriller
Omslag: Anders Timrén
Utgivningsdag: 2021-08-18

En flicka försvinner spårlöst i skogarna nedanför Trollhättans vattenkraftverk. Under skallgången hittas flickans röda jacka. Det ser ut som om hon sitter bland trädrötterna och väntar på att bli återfunnen. Men istället för den saknade flickan, hittar man benresterna från ett annat barn innanför jackan.

I 25 år har fyra vänner dolt en fruktansvärd olycka som tog deras väns liv. Istället för att berätta sanningen ljög de om att hon drunknat i Göta Älvs strömma vatten. Sedan dess har lögnen sakta ätit upp var och en av dem och på olika sätt förstört deras till synes lyckade liv. 

Nu har någon tagit dottern till en av vännerna och hotar att avslöja sanningen om de inte betalar en lösensumma. Pengar de alla borde ha men som ingen av dem kan betala, trots att sanningen skulle kosta dem allt. Ingen annan än de fyra känner till vad som verkligen hände den där ödesdigra dagen. Vem har tagit flickan, och varför?


”En krypande och stundtals obehaglig resa in i hemligheter och skruvade karaktärer. Allt dolt i den romantiska bilden av en sovande småstad.” Christina Erikson, författare

”Det blir en både spännande och underhållande läsning när vi på ett sluttande plan rör oss allt snabbare mot nya katastrofer.” Kapprakt 

”Olycksfåglar bjuder in till sträckläsning med sitt rappa språk och korta, beroendeframkallande kapitel.” Bokslott


Format: inbunden: 9789177993162, e-bok: 9789177993179, pocket: 9789177993186, ljudbok: 9789177994404

Fler av Fredrik P Winter

Olycksfåglar
Fredrik P Winter
Inbunden, E-bok, Pocket, Ljudbok
Grävlingen
Fredrik P Winter
Inbunden, E-bok, Pocket, Ljudbok
Öppna meny
Stäng meny