fbpx

Åsa Bonelli

När du blir vi

Genre: Feelgood
Omslag: Paolo Sangregorio
Utgivningsdag: 2020-06-03

Trots uppbrottet och saknaden efter Gustav har Malin äntligen hittat någon form av ro, mycket tack vare löpningen och den innersta kretsen bestående av henne, hennes nära vän och kollega Olof och hans pappa Herman. Trots det gnager en stark önskan inom henne, som alltför ofta kastar en skugga över tillvaron och som känns omöjlig att uppnå, nu när hon är singel och den biologiska klockan tickar. Men när Malin av en ren slump träffar Emelie börjar hon förstå att läget kanske inte är så hopplöst som hon trott.

Olof reser land och rike runt och håller föredrag om hur han byggt upp sitt liv efter tsunamin då han förlorade sin fru, son och ofödda barn. Men mitt i publikvimlet sticker en kvinna ut. En kvinna som följer hans turnéschema och verkar söka närmare kontakt. Vem är hon och vad är hon egentligen ute efter?

När Jacob Juul-Andersen, förläggare på ett av Danmarks största förlag, hör av sig till Malins förläggare Pelle och meddelar att de är intresserade av Malins och Olofs bok finner glädjen inga gränser. Men konsekvenserna blir långt mer omfattande än Malin någonsin kunnat ana.


”Vilken bok! Fantastisk blandning av kärlek, sorg och värme. Älskar boken!” Pia Gummesson

”En feelgood som växer tack vare sina raka och äkta karaktärer som berör. När du blir vi är varm och välskriven. … Vackra personbeskrivningar, en levande berättelse och en riktig bladvändare med alla de rätta ingredienserna för en perfekt sommarläsning.” I min bokhylla


Format: danskt band:9789177991830, e-bok: 9789177991847, pocket: 9789177992813

Fler av Åsa Bonelli

När du blir vi
Åsa Bonelli
Danskt band, E-bok, Pocket
Minns att du ska dö
Åsa Bonelli
Inbunden, E-bok, Pocket, Ljudbok
Öppna meny
Stäng meny