fbpx

Money Honey – din ekonomiska och juridiska guide genom livet

Genre: Ekonomi
Kartonnage: 9789177992943
E-bok: 9789177993568
Utgivningsdag: 2021-09-01

Vad har du för förhållande till pengar? Gillar du pengar? Att tjäna pengar, att spara pengar eller mår du dåligt när du tänker på dem?

Money Honey är en inspirationsbok och din ekonomiska och juridiska guide genom livets alla händelser, när du flyttar hemifrån, blir sambo, byter bostad, skiljer dig eller vill börja spara och kanske investera. Boken följer tre deviser: det är aldrig försent att börja, det finns aldrig för lite pengar och det är bara ditt ansvar.

Du får ta del av sanna berättelser om situationer som har gått snett eller rätt, och lära dig vad du kan göra åt dem likväl som du kan bli inspirerad av någon som har lyckats. Du lär dig också hur du säkrar en trygg pension redan nu och hur du undviker de största kvinnofällorna. Det finns en hel del sådana! Berättelserna fungerar som väckarklockor och kan ge värdefulla insikter för nya och bättre vägval.

Se boken som din husbibel och ta med hjälp av den kontrollen över ditt liv och din ekonomi. Den kan läsas från pärm till pärm eller användas som en uppslagsbok beroende på var i livet du befinner dig för stunden. Ekonomi är kul, stimulerande och skapar trygghet om du har kontroll över den. För det är väl så du vill se på dig själv? Stark, smart och självständig!

Fler av Leni Ekendahl, Eva Lunderquist och Emine Lundkvist

Öppna meny
Stäng meny