fbpx

Åsa Bonelli

Minns att du ska dö
Åsa Bonelli
Inbunden, E-bok, Pocket, Ljudbok

Minns att du ska dö

Genre: Spänning
Omslag: Anders Timrén
Utgivningsdag:
2018-09-19

En man hittas mördad på Klara Norra Kyrkogård och fallet hamnar på åklagare Tom Westers skrivbord. Snart går det upp för honom vem mannen är: barndoms- vännen Michael Strand, vars stora hjärta och dåliga samvete lett honom hela vägen till heroinsprutorna på Sergels Torg.

Samtidigt vaknar Simon Nobelius, mångmiljardären som lever jetsetliv, upp i Djursholm i en sedvanlig bakfylla. Allt är som vanligt tills ett mail landar i hans inkorg, med en länk till en artikel om en mördad man på en kyrkogård i centrala Stockholm.

Tre män och tre vitt skilda liv sammanbundna av en trettio år gammal hemlighet. Och nu har det förflutna hunnit ikapp dem. Hela händelsekedjan sätts igång av en träask innehållande en ros, med texten Memento Mori inristad på locket …

Minns att du ska dö är en spänningsroman som sträcker sig över tre decennier, där det förflutna möter nuet och där illvilja och grymhet inte har någon ålder.


”En riktigt rafflande spänningsbomb fylld av kärlek, svek och hämnd.” Johannas Deckarhörna

”Riktigt obehaglig men riktigt bra!” Books of Magnus

”Spänning från pärm till pärm.” Malin bokhyllar


Format: inbunden: 9789177990314 (slutsåld), e-bok: 9789177990321, pocket: 9789177991021 (slutsåld), ljudbok: 9789177991748

Fler av Åsa Bonelli

När du blir vi
Åsa Bonelli
Danskt band, E-bok, Pocket
Minns att du ska dö
Åsa Bonelli
Inbunden, E-bok, Pocket, Ljudbok
Öppna meny
Stäng meny