fbpx

Lyckliga gatan tur och retur

Genre: Feelgood
Omslag: Emma Graves
Utgivningsdag: 2023-04-12

Amits ankomst till Sverige närmar sig. Gården är så gott som färdigrenoverad, Shirin har hyrt ut sin lägenhet i stan och skärgårdsretreatet är fullbokat hela sommaren. Ella kan knappt förstå hur bra allt blev till slut!

Men när Amit anländer möts de inte alls i den himlastormande återförening som Ella sett framför sig. Hon har svårt att tyda hans signaler samtidigt som hon själv har fullt upp med att planera yogaklasser och preppa ekologiska luncher. Ella stöter dessutom allt oftare på journalisthunken Ruben. Han är inte bara nyseparerad och kontaktsökande utan också väldigt snygg. Varför bryr hon sig om honom nu när Amit äntligen är här?

En sak är säker. Det var inte så här Ellas nya och harmoniska skärgårdsliv, efter den livsomvälvande resan till Indien, skulle bli.

Lyckliga gatan tur och retur är uppföljaren till En enkel till Indien och handlar om den ädla konsten att omfamna nuet och lära sig leva mitt i det kaos som vi ibland kallar livet. Om att det inte finns någon perfekt tillvaro men att verkligheten med sina upp- och nedgångar faktiskt kan överträffa sagan.


Format: Inbunden: 9789177995500, e-bok: 9789177995517, ljudbok: 9789177995692

Fler av Cassandra Brunstedt

En enkel till Indien
Cassandra Brunstedt
Inbunden, E-bok, Ljudbok, Pocket
Öppna meny
Stäng meny