fbpx

Mason Cross

Ett långt spår av blod
Mason Cross
Pocket, E-bok, Ljudbok

Ett långt spår av blod

Genre: Deckare
Originaltitel: The Killing Season
Översättning: Gabriel Setterborg
Omslag: Lars Sundh
Utgivningsdag: 2018-02-14

Första boken i den nya serien om Carter Blake.

När Caleb Wardell, den ökände Chicagoprickskytten, rymmer från death-row två veckor före sin avrättning vänder sig FBI till Carter Blake. Han är en man med en sällsynt förmåga att spåra upp personer som inte vill bli hittade. Carter Blake är dessutom bekant med Wardell sedan tidigare.

Tillsammans med Elaine Banner – en ambitiös FBI-agent som förenar livet som singelmamma med en alltmer framgångsrik karriär – måste Carter spåra Wardell, som nu förflyttar sig över kontinenten och dödar till synes slumpmässigt.

Men Carter och Elaine finner sig snart vara mer åskådare än aktörer i fallet. Och medan de desperat försöker förstå sig på en man som dödar av ren lust, uppdagar de ett virrvarr av lögner och korruption som ska skaka om hela landet.


”Den är så bra att jag fastnar ohjälpligt och sträckläser.” Lotta Olsson, DN

”Ett långt spår av blod är en bra, hårdkokt deckare som drar upp konturerna till en spännande huvudperson inför de kommande delarna.” Gunilla Wedding, Skånska dagbladet

”Det är våld, blod och död i en fartfylld blandning precis så som jag tycker att en välgjord actionthriller ska vara.” Sara, Beas Bokhylla


Format: pocket: 9789188447883, e-bok: 9789188447982, ljudbok: 9789178939404

Fler av Mason Cross

Öppna meny
Stäng meny