fbpx

Leni Ekendahl, Eva Lunderquist och Emine Lundkvist

Foto: Linda Broström Ladda ner högupplöst

LENI EKENDAHL är författare och journalist med en bakgrund inom såväl TV-produktion som välgörenhetsarbete. Leni har arbetat med organisationen Hand in Hand som utbildar fattiga kvinnor, främst i Indien och Afrika, i entreprenörskap. Leni är särskilt intresserad av kvinnohälsa och sitter i styrelsen i ett par noterade bolag verksamma inom medicinsk teknik.

EVA LUNDERQUIST är VD och delägare i ett fondbolag som heter Tellus Fonder AB och har några styrelseuppdrag vid sidan om. Hon är ekonom och har en bakgrund som entreprenör och investerare. Eva har hållit föredrag för banker och andra professionella nätverk för att inspirera och dela med sig av sina erfarenheter.

EMINE LUNDKVIST är advokat och har över trettio års erfarenhet av juridiskt arbete med inriktning på skatterätt, familjerätt och andra allmänna juridiska frågor. Efter flera års arbete inom större organisationer driver hon nu en egen advokatbyrå som heter Erlegal Advokat KB, tillsammans med sina kollegor. Emine håller ofta föredrag på området skatter och juridik.

Leni, Eva och Emine har alla erfarenhet av att vara ängelinvesterare och de har hjälpt ett stort antal bolag att finna kapital till att grunda och förverkliga sina drömmar.

Titlar av Leni Ekendahl, Eva Lunderquist och Emine Lundkvist

Öppna meny
Stäng meny