fbpx

Senaste nytt:

Är du vår nya kollega?

Välkommen till LB Förlag! Förlaget grundades 2016 och har på kort tid etablerat sig som ett framgångsrikt förlag med bred och kommersiell utgivning. Tyngdpunkten ligger på skönlitteratur, men vi ger även ut faktaböcker. Vi arbetar i ljusa, trevliga lokaler i centrala Stockholm.

Vi söker nu en engagerad kollega som tillsammans med oss vill driva och utveckla LB Förlag. Som PR & Kommunikationsansvarig jobbar du för att nå ut brett med våra titlar och för att stärka vårt varumärke. I tjänsten ingår mediebearbetning, pressmeddelanden, planering och genomförande av bokevenemang samt ansvar för hemsida, sociala medier och nyhetsbrev. Tjänsten passar dig som är strukturerad, effektiv, initiativtagande och ihärdig. Eftersom vi är ett litet team är arbetsuppgifterna varierande och ger utrymme för ett stort eget ansvar. 

Du som söker bör ha relevant utbildning och några års arbetslivserfarenhet. Du ska ha ett upparbetat kontaktnät inom media. Du bör vara en god stilist och ha hög simultankapacitet och eget driv. Grundläggande kunskaper i InDesign, PhotoShop och WordPress är meriterande. 

Vi erbjuder dig en varierande och stimulerande heltidstjänst på en kreativ arbetsplats. 

Välkommen att skicka din ansökan till louise@lbforlag.se . Sista ansökningsdag är den 10 maj. Vi kommer att genomföra intervjuer löpande. 

Öppna meny
Stäng meny