Bokcirkeln vid världens ände

Genre: Feelgood
Inbunden, ISBN: 9789177990987
E-bok, ISBN: 9789177990994
Antal sidor: 400
Utgivningsdag: 2019-08-20

En solig junidag dyker amerikanskan Patricia Sloane upp i den sömniga strandbyn Ljusskär och tar in på Monas Bed, Breakfast & Books, ortens enda hotell och café där många av de boende samlas för att skvallra och äta Monas omtyckta tångbullar. Patricia, som utger sig för att vara journalist, lär snabbt känna en omaka grupp kvinnor som förenas genom sin bokcirkel och de erbjuder sig att hjälpa henne nysta i en ung kvinnas mystiska försvinnande trettio år tidigare.

Madeleine Grey flyttade till Ljusskär för att praktisera i den populära Frihetskyrkan, men en sensommarkväll 1987 lämnar hon sitt arbete för att aldrig mer återvända. Mellan boksamtal, familjebekymmer och äktenskapsproblem försöker kvinnorna i bokcirkeln gå till botten med det omtalade försvinnandet. Men alla är inte lika tillmötesgående, och snart inser de att deras frågor river upp gamla sår. När det kommer fram att Patricia har mottagit ett anonymt brev med Madeleines halsband i ställs allting på sin spets.

Vem är egentligen Patricia Sloane och vad är det för mörk hemlighet som människorna i byn är så måna om att bevara?

Bokcirkeln vid världens ände är en charmig och hoppfull historia om hur kärlek och vänskap kan läka gamla sår och hjälpa någon att börja om på nytt.

Fler av Frida Skybäck

Öppna meny
Stäng meny